esad zaten özel harekat tarafından öldürüldü. ama esad yanlıları umudunu yitirmesin diye suriye ordusu, biraz benzediği için bilal göregen'i esad'ın yerine geçirdi.
pkk da yok amina koyim.
hay sokiim: kamyon şoförü bedeninde bir don juan.
abladan iyi maden iscisi olur. fizik uygun.
kamuk bu kari sana osuruguyla denizde sorf yaptirir amina koyim.
am yalamak düşkünlüktür bir erkek için.bunu niye bu kadar yüceltiyorsunuz ki? olaya "am yalamak" diye bakarsanız, köpekten farksız olursunuz amına koduklarım! kadının alev alev şehvetine, tadına, dudaklarının arasında kendinden geçmesine şahit olmanın hazı; o şehvetin sıcacık lezzetine tanık olma heyecanı olarak bakamıyorsanız, zaten sevişmeye de girmeyin.
boyle bi sevgilim vardi bende beni kiskandigindan saniyordum ayrildikdan sonra ortak arkadasimizdan ogrendimki kilomdan utaniyormus bu yuzden beni kapali giydirmeye zorluyordu:(((
bakalım darwinciler bunu nasıl açıklayacak
@triskaidekaphobia: cingen orospu evladi ne amlar var mis gibi kokuyo yaladikca yalayasin geliyo sen belli ki nerde bakimsiz pis kezban var onlarla takilmissin
britanyada türkübar olmadığı için sosyalleşemiyormuş.