lan anasini siktigiminin delisi. deli misin olum sen. gerizekali orospu cocugu kuran carpsin nefesini keserim senin. oldururum seni cocukç hem de dove dove oldururum. salak orospu cocugu, karmani sikeyim hindu musun sen ? karman yuksek olsa ne olur, artin bol olsa ne olur findik kadar beyine sahip olduktan sonra. burdaki karman ne isine yarayacak be embesil pic kurusu. allah rizasi icin, sevenlerin askina gordugunuz yerde artilayin su koturum pic kurusunu. sinirden agliyorum su an. bir kac elmas tanesi titreye titreye yere dustu.
evet bende aleviyim sen kedi kardeş hiç mi yanan bir alevinin ateşinde ısınmayı istemezdin ya sen ali sami hiç mi mum söndüye katılıp sabahlara kadar sikişmek istemezdin ve sen ey org sözlük dertli sözlük hiç mi hacı bektaş-ı velinin felsefesine bakmadın hiç mi pir sultanın isyankar şiirlerini okumadın bunları yapmak alevilikse evet ben aleviyim ve bununla gurur duyuyorum.
http://i.hizliresim.com/xYAAJ6.jpg
varsa sekliniz secimlere bekleriz
hakikaten karmayı takacak kadar ezik miydin kardeş? geçmiş olsun
sanki hiç işimiz yokmuş gibi burada bu arkadaşımıza destek olalım beyler;
yürü be zihni, aslansın kaplansın. Al o karmanı geri. hatta sana, slogan yazdım ki eylemlerin sırasında rave durumunu yaşayabilesin diye.
düşür bakalım, düşür bakalım
karmaları düşür bakalım
kodları bırak, fareyi çıkar
götüne bi sok bakalım
gülmeyen o.ç.
cehape ye mi verelim yani
@toplum dusmani: kardeş nabıyon sikiyon mu yazarları sanane dikkat çeksem nolur çekmesem nolur karını sikiyormuşum gibi davranıyosun bana
2 tane yedik ama 3 golü neden atamadık bilmiyorum ,skorboard da bi arıza olmuş olmalı.
https://www.youtube.com/watch?v=WMLFZUHJm24
en iyi performansı çıktı ahahah gerçekten engelli bu çocuk ya
birde milyar dolarlar idare ediyor
@sentor: neden kardeş