kaç yaşındasın lan sen amına soktumun çocuğu sorduğun şeye bak. ben burada sabah akşam oynadığım oyundan arta kalan vakitte arkadaşlarımı daha çok sinir edip toplumdan biraz daha dışlanabilmek için ahmet şahbazı haklı çıkaracak kanun maddelerini araştırıp bununla da yetinmeyip facebook gruplarında gönderi üstüne gönderi paylaşırken bu siki taşşağı birbirine denk olan köpek soyu kilodun ne renk diye soruyor. ananın amının renginde orospunun doğurduğu.
onu geç de ne renk kilot giyiyorsun?
görevini yapan polisi hapise atıyolar
arkadaşlar kürt öldürmek suç değildir ülke olarak bunu öğrenmemiz lazım
@zihni: neden sinirlendin. Sanirim deli oldugunu yuzune vurdugumdan dolayi. Aklı basinda bir insan olsaydin dotkor olurdun muhendis olurdun ne biliyim rts okurdun. Ama sen deli olmayi tercih ettin ve kaydirma yaptın. Anana kaydirdilar. Ananin amindan ruzgar gibi ciktin. Senin baban ardic. Hatta sana yazdigi bir sarki bile var. Ardic- deli ruzgar.
@kamuk: forumumuzda kufur etmek kesinlikle YaSakTir!!!! Bundan Sonra kufur edenlerin uyeligi SiLiNeCeKTir!!!!!
@lee loo: kimin feykisin lan sen aptal orospu çocuğu? ananı sikicem senin bekle.
bu arada amın varsa kusura bakma? eğer böyleyse gerçekten özür dilerim, öm den konuşabiliriz? seni gerçekten iyi sikebilirim? burada tanırlar beni, istediğine sor? yanlış ama anlama lütfen istemezsen bir şey yapmam ama istersin belki?