@nebaktinyarrram: off be abi ne güzel sikici bir ayar. başlıkta kadınlarda aranan özelliklerden bahsediliyor ve sen de ifşa olmuş ve soyadı yumutgan olan erkek bir yazara atıfta bulunmuşsun anladığım kadarıyla. ona kadın demeye getirmişsin doğru mudur. eğer doğru anladıysam seni tebrik ediyorum. bu ayarı düşünen beynine, ellerine bunları yazma komutunu da veren o anasını siktiğim 3 gramlık beynine gerçekten saygı duydum.
canının sağlığını istiyorum kardeşim sen gel yeter.
11- parasını cüzdanına çok titiz bir şekilde dizmemeli.
yazar burada aslında şunu anlatmak istemiştir; paraları cüzdana titiz şekilde dizince, para eksilince anlaşılıyor. ama düzensiz koyulunca cüzdandan para eksilse anlaşılmaz. kısaca bu "eko fresh" tipli orospu çocuğu sevgilisinin cüzdanından para çalıyor. kapkaççı oç.
@dollendiren gercekler: vay be, usaktan cikip dunya markasi olmussunuz...
@kamuk: kendi sikmek varken niye satsin?
aptal orospu çocukları bunlar son çırpınışlarınız çok kızdırdınız beni ananızı sikicem çok yakında
seninki sikmiş işte hamur beyinli sen doğmuşsun
@enlerin adami tevfik bey:
ben ve oglum cop topluyoruz.
bize almanyadan blov cob getir.
@cavci:
o husus üzerine bir daha diyaloğa girmem veya o husus üzerine tekrar anlaşmaya çalışırım. yani baktım eşim altta bu arkadaşım üste yaldır yaldır sikişiyorlarken ben odaya girdim. arkadaşıma bu konu hakkında bir daha konuşmak istemediğimi belirtirim ve arkadaşımdan da anlayış beklerim. uygarım çünkü.