@hobilerim zikis yapmak: senin ananin aminda
hadibeyler kankam ağır sikertmiş.
@biggie: ulan dübürük. 2008 yılında yaşın motor ehliyetine bile tutmuyor. Ne işin var ehliyet kursunda. ananı kamyon şoförü mü sikti?
uzun süredir ortalıklarda bira dipliyordum. neden dipliyorsun diye soracak olursanız öyle işte diye geçiştiririm. evet gelelim konumuza. herzamanki gibi beşiktaş meydanındaki konteyner'ın içinde biramı diplerken bu gerizekalı orospu cocugunu gördüm. evet konteyner'a cam taktırdım dışarıyı izliyorum salak orospu cocukları. yanına gittim bre berber gel beraber biraları dipleyelim dedim. bu salak el kol yaptı. sinirlendim sikime eter sürüp ağzına verdim sonra bayıldı tabi konteyner'ıma attım solo ata ata siktim. sonra uyandı baktım yine el kol yapıyor. bu sefer de saz tıngırdata tıngırdata siktim. bi süre sonra farkettim ki dilsizmiş bu orospu cocugu ondan hep el kol yapıyormuş. kederlenip biramı diplerken ağlaya ağlaya siktim topdüşü.
Tevfik hocam
niye durduk yere noktaya laf söyleyelim kardeş mal mısın sen. nokta noktadır. buradaki hiç geri zekalı oç durduk yere noktya küfür etmez.
@garipkelkeko: kardeş 12 mayıs ve 10 haziranda tus çalışmıcam. Gel görüşelim. Gidiş geliş biletin ve ekstra korumalı prezervatifin benden.
bilkana burda dipledim
memleketinde annesi zıplar dedim
şimdi siktir git bilkan
siksin ananı mod lokman
bilkanın annesine dipledim
amını götünü sikledim
şimdi siktir git bilkan
siksin ananı limoncu abdurrahman
al, bu da benden annene olsun hediye
annen yatakta döndü kediye
annene giydirdim kıyafet oldu hemşire
sokayım ananın amına şemsiye
bil bakalım bu 3 şiiri hangi kafiyelerde yazdım?
Anasını siktiğimin kolpası aklınca benim şiirimden esinlenip şiir yazmış. bilkan seni burda sikerim, memleketinde annen zıplar.
bira içince eller titremez tam tersine esansiyel tremor geriler.
Evet arkadaşlar hzyyi tıbbi bilgilerle siqtim. Buna koitus derler
@enlerin adami tevfik bey: ananin amindan ozur dilesin
Metin akpınarla beraber rakı şişelerini birbirlerine sokarken öldü kaf dağı olsa dayanamazdı
Mesela ananı sikecekti
Yine şarabımı yalnız dipliyorum