Gururlar 14 Temmuz 2015

mars'ta çekilecek ilk sinema filmi

mahzun kırmızıgül yönetse bir şekilde olay dicle barajının yanında marslıların birbirini namus sebebiyle vurmasıyla son bulur

? sentor 14.07.2015 21:15 - 03.11.2019 10:02 9

pompalı tüfek satın aldım

havalı tüfek oldugunu ben de biliyorum anasını siktiklerim

? Seto Kaiba2 14.07.2015 12:13 7

pompalı tüfek satın aldım

bi insan düşünün ayd den daha fail amk dram

? biggie 14.07.2015 02:41 7

pompalı tüfek satın aldım

Kendini pompalamak için tüfek alanıda ilk defa gördüm.

Pompalı diye intihar edecek ama yine ölmeyecek mal. Çünkü elindeki havalı tüfek. Aynı ölmek için 2 aspirin yuttuğu gibi... Salak.

? Lynx 14.07.2015 01:23 6

hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını

@sentor: adam bilgisayarı minibüse çevirmiş aq

? Seto Kaiba2 14.07.2015 23:41 5

Etrüskler

Michael Jackson'da aslen Bolu'nun seben ilçesinden ama sonradan kütüğünü amerikaya aldırmış. Türklerin Koyu boyundan. Kayı boyunun daha koyu renkli olanlarına koyu boyu denir.

? Lynx 14.07.2015 02:55 5

pompalı tüfek satın aldım

@Seto Kaiba2: neden ağzına sürekli o şeyi takıyorsun kardeş

? sentor 14.07.2015 00:26 5

pompalı tüfek satın aldım

Ay hadi insallah bu sefer olacak

? eyup 14.07.2015 00:22 - 30.12.2015 06:50 5

am fakiri

modern robin hood

? sentor 14.07.2015 04:32 4

survivor taner'in ağzına yangın tüpünü boşaltması

https://i.imgur.com/N2ab1vC.png

an itibari ile pluton dünyaya 13 km uzaklığında siz neden bahsediyorsunuz..?

? bickle 14.07.2015 21:15 3

havalı tüfek aldım

kanki dikkat et benim bi arkim almıştı yanlışlıkla götüne sokmuş havalıların eski üretimlerinde böyle bi problem var netten araştırsaydın keşke

? ByError 14.07.2015 20:19 3

gomucu usulu evlilik vs gorucu usulu evlilik

@yarakkurek: kardeş, bence ikiside güzel. Gömücü usülünde çocuk acaba kızmı erkekmi diye meraklanıyorsun, ailem öğrenince ağzıma nasıl sıçacaklar diye düşünüyorsun. Görücü usülündede acaba teyzelerin beğendiği kız nasıl çıkacak diyorsun. Genelde gudubet çıkıyor.

Bi sefer teyzem bana, eniştemin abisinin kızını önerdi. Kızı getirdiler. Lan ben kızı bi gördüm oha dedim. Yüzü bebek gibi memeler kocaman. Kalçalar yusyuvarlak. Ben ilk görüşte aşık oldum. İlk tanışmada sadece selamlaşmıştık. Bir gün boyunca hatunu düşündüm amk. Sonra ertesi gün pikniğe götürecem bunu güya. Gittim sabah 11 gibi teyzemlerden aldım. Tayt giymiş, üstte sıfır kol t-shirt. Dedim "anasını sikeyim dayanamam ormanda tecavüz ederim buna". Yaz ayı hava sıcak. Markette durdum. Küçü karpuz yokmuş bende 12 kg lık bi karpuz aldım. Tam kasada ödedim bi baktım hatun karpuzu bi kaldırdı. Dersin Naim Süleymanoğlu madalyaya koşuyor. Aldığı fibi bagaja attı. Arabaya bindik, kıza "maşallah baya güçlü kuvvetlisin" dedim. Demez olaydım. Birden erkek sesi geldi yan koltuktan "Bızim oranin garilari güçlü kuvvetli oliir" diye. O ana kadar kızla hiç konuşmadığımı farkettim. Hiç sesimi çıkaramadım. Piknik alanına gidene kadar "Ulan acaba travesti mi lan bu?" diye içim içimi yedi. Neyse, piknik alanına geldik. Malzemeleri indirdirir indirmez oturdum bi dahada kalkmadım. Korktum amk hatun götümü sikmeye kalkar diye. Bu mangal falan yaptı. Ama bildiğin atletli amcalar gibi. 2 saat göt korkusuna neler yaşadım anlatamam. Kazara evlensek straptonla siker bu beni falan. Eve bıraktım ve hemen izmite yola çıktım. Teyzem aradı "Nasıl? Beğendin mi kızı" diye. Yaşı küçük dedim. 8 yaş vardı aramızda. Geçen sene Butsa'ya gittiğimde gördüm ufak tefek zayıf bi adamla evlenmiş. Kesin adamı sikiyordur. O yüzden, görücü usülü çok heyecanlı oluyor. Süprizlerle dolu.

? Lynx 14.07.2015 13:20 3

pompalı tüfek satın aldım

havalı tüfek bu kardeş seni yemişler. babam 8 sene smith wessonda çalıştı ordan anladım

? enlerin adami tevfik bey 14.07.2015 02:06 3

bugun bir bebek gordum

@neroke: Annende kucaktan kucağa gezdi ama sonunda babanla evlendi. 1.12 boyunla bana ayar mı vermeye çalışıyorsun idiot? (İdiot fransızcada kadınsı erkek manasına gelir)

? Lynx 14.07.2015 01:18 3

hirvatistan

kardeş bunları 10sn lik basit bir araştırmayla da öğrenebiliriz parasının değeri, yaşayan halkının fenotipini...
el altından reşit olmayan bir hırvat kızına kusturmalı sakso çektirdin mi ne biliyim gezdiğin yerlere kalıcı hasarlar vs verdin mi? ilginç bir şeyler yaptın mı ya da yol boyunca birisiyle tanıştın mı?

? sentor 14.07.2015 22:28 2

survivor taner'in ağzına yangın tüpünü boşaltması

bende size çok gülüyorum, ne kadar malsınız.

? bickle 14.07.2015 21:08 2

survivor taner'in ağzına yangın tüpünü boşaltması

gerçekten yangın tüpünün IQ'su daha yüksek.

? Lynx 14.07.2015 19:49 2