hzy'yi eve atmış ekmekleri sikecekler. hatta ekmek yok pasta sikelim şakaları dönecek.
Ya amına koyduğumun oğluna bak, polislik yapmamıştır belk, sıcak yatağından sikini kaşıyarak 2 artı alacağım, şebeklik yapacağım diye takındığı tavıra bak kitabını siktiğimin çocuğunun. oğlum sizde vicdan yok mu hiç ha? amına koyduğumun oğlu her şeyi geçtim gelceğini düşünmüyor musun, yarın senin benim başıma gelmeyeceğini nerden biliyorsun. nereye gidiyoruz, götürülüyoruz belli değil, şurda üniforma içinde hiç uğruna yanan adamı bırak kendini de mi düşünmüyorsun? oğlum bu nasıl aymazlık, nasıl tuzu kuruluk, tipini siktiğimin yamuk kafalısı seni. şu üniforma giydiğinde e hissettiğini biliyor musun? o üniformayı giyince canından vazgeçtiğini biliyor musun, sözde vatan uğruna, birilerinin beceriksizliği uğruna, herhangi bir şey uğruna, belki açık öğretim mezunu embesil bi komiser salak bi emri sonucu canından vazgeçebileceğini biliyor musun, o savunmasızlık hissini anımsıyor musun ha? dalga geçilecek bi şey mi bu ırzını siktiğimin çocuğu seni
yıllardır sözlükte başlık açmıyordum. neden açmıyordun diyecek olursanız böyle bir sorumluluğun altına girmek istemiyordum. ben, amansızca başlık açanları kudretli sikiyle cezalandıran bir orgsözlük tanrısıyım . inanmayanlar ilyada ve odessa'nın kaynakça kısmına bakabilirler. her neyse. konuya dönecek olursak, sözlükteki erkekleri tek kelimeyle özetlememek gerekirse bu tek kelimem daima zavallı(lar) olmuştu. gerek aklımıza bir çırpıda gelen sözlükte sık takılan tiplerin sıfatsız oluşu(lokman semdin apo) gerek sözlükte bile ezilen, sünepe takılan kader kurbanı ezik orospu cocuklarının ilyas salman ile yunus bülbül karışımı tipleri olması (biggie neroke dogumal ayede) , bunlar yetmezmiş gibi internet ortamında bile karşısındaki insanları çileden çıkartacak kadar ahmak oluşları (hepsi) benim bu salaklara zavallı sıfatını takmamda başı çeken sebepleri.
toplumumuz bu kadar dinsizleşip zıvanadan çıkmadan önce evlilik dışı cinsel ilişki (zina) yaşamak bir erkeğin sosyal statüsünü yükselten bir olaydı. fakat günümüzde yukarıda bahsettiğim parya grubu bile evlilik dışı cinsel ilişki şarabından tatıyor ve bu beni derin düşünceler içine itiyor. haftalarca odama kapanıp benim için bağdattan konyaya uçup gelen can dostum şems furkani hz.leri ile bu konuyu tartışıyoruz. nasıl olur da bu zavallılar kendileri için doğadaki bir dişiyi uygun görüyor, onu seçiyor, seçiliyor ve çiftleşiyor. bakın arkadaşlar ben zeratulu 4 yıl 6 aydır tanıyorum. bu adam 54 ay boyunca bu sözlüğün server parasını olur da bir kız düşer belki sikerim diye ödedi. ödediği paralarla bırakın eskort sikmeyi eskort şebekesi kurardı.o şimdi sikişiyor. ufak bir yağmurda sular altında kalan, üstelik hasankeyf gibi tarihi bir yer de olmayan mersinden cıkmıs 20 yaşında alkolik olmuş maden işçisi kılıklı apoya gelelim. hatta gerçek adını söyleyeyim de ne bok oldugunu anlayın: abdurrahman. evet abdurrahman. el kadarken bile abdurrahman denilerek sevilen bu salak orospu cocugu bile evine kız çağırıp ona yemek yapıyor. ulan gen hafızasına ırgatlık kodlanmış orospu cocugu sen ne zaman kız demeyi ögrendin de kız sikiyorsun? ne zaman taş kemirmekten yemek yer hale gelir oldun? kafayı yiyeceğim. o şimdi sikişiyor. bardağı taşıran son damla da çim adam kılıklı şemdin malının eve kız çagırıp şaraplı eglence yapması oldu. bu hani benim gibi üst sınıf insanların tadabileceği bir ziyafetti? bu tarz rafine zevkleri allah baba ne ara bokum kadar degerli olmayan şemdin malına da bahşetti? o şimdi sikişiyor. sen söyle şems furkani? neler oluyor amına koyim?
adam olsaydı da ölmeseydi o da. küçük küçük çocuklar inşaatların yüksek katlarında yaz sıcağında kavrulmuş demir kazıkları elleriyle kolonlara çakıp ekmeğini taştan çıkartıyor. bu da ekmek almaya giderken ölüyor. Hiç inandırıcı değil senelerdir her sabah ekmeğe ben giderim daha ölmedim.
inşallah kızı yatağa götürürken kıyamet kopar.
Bende gaspar noe nin donus yok filmini izliyordum orda rektum diye gay bar var icerde her cesit pislik yasaniyor falan. Iki tane pedofil herifin muhabbetiyle basliyor film. He iste o filme baktim zeratul reklam vermis birbirini siken gay lerin sirtinda gazi peynirleri reklaminin altinda orgsozluk reklami vardi ordan gorup geldim
inşallah kız abdurrahman cıkar. bu salak ten renginden dolayı karanlıkta belli olmuyor ya. ışıkları kapat romantik ortam olsun ayagına seni kekleyip pahalı şarabını içebilir. dikkat et derim. bence kız geldiğinde abdurrahman olup olmadıgın anlamak için donunu indirttir.
inşallah kız kadın cıkar.
armağan abi hepsi güzel de odanın ortasına neden esnaf lokantası fayansı yaptırdın?
@hadigeyler: hzy markasını esprinde kullanırken telif hakkı ödedin mi?
UMARIM KIZI SİKTİĞİN SIRADA ALACAKLILAR KAPIYA DAYANIR VE BİR AMERİKAN PASTASI KLASİĞİ GİBİ ADAMLARIN YÜZÜNE BOŞALIRSIN KAPIYI AÇARKEN. SONRASINI HAYAL EDEBİLİYORUM. AZ ÖNCE KIZI DOMALTTIĞIN YATAKTA LİNİ KOLUNU BAĞLAYARAK GÖTÜNÜ ACIMASIZCA SİKERLER. HUMAN BEING DEĞİLLERMİŞ GİBİ ETRE HUMAIN DEĞİLLERMİŞ GİBİ, HİÇ ANA SEVGİSİ, BABA SEVGİSİ GÖRMEMİŞLER GİBİ, HİÇ YAVRU KEDİYE ŞEFKAT BESLEMEMİŞLER GİBİ SİKERLER SENİ, HEPİMİZİ SİKERLER. ANLIYOR MUSUN? KUM TORBASI GİBİ SENİ TAVAN ASIP YARRAKLARIYLA SENİ BİR O YANA BİR BU YANA SAVURMALARI DİLEĞİYLE.