Ben ikisinin pornografik yazismalarini okuyup gotumu parmaklariyorum. Peki sen ne ise yariyorsun? Yok enistem halami sikmek icin ucret istiyor, yok dayima para yollarken malligimdan baskasina da yolladim, yok maasimi devletten alirim ama biki pegeke biji kara kecilerim diyen sen zulkuf mali, sen ne ise yariyorsun?
Apo 35 yildir okuyosun amina koyim bi mezun ol da siktir git su okuldan
ulan hayat bu kadar stereotype olabilir mi ya daha dun omzumda uyuyakalan minik sevimli yarakhastasi succubus yarim bugun genis omuzlu kasli bir kekoya dibini dovduruyor. reva mi lan bu? hani gidip eli yuzu duzgun birine verse oturup tanisicam evlerine misafir gidicem falan ama bu ne amina koyim tenhada kistirsa belimi bukup gotumden sikicek su herifin hayvanligina bak?
dramk
Mersin limon gay olabilir
7 tane ejder topunu bir araya getirince ortaya cikip herhangi bir dilegi yerine getiren bir varlik. onca ugrastan sonra 1 lira tukurup siktirdi gitti, dilek hakkimi bosa harcatti bana. neyse ki toplarin pesine dustum yine, yakin zamanda tekrar denicem. bundan sonraki nikini shenlong yap xd
aslinda coktan doydum da kendimi kandiriyorum iste, bi cesit gencim guzelim oyalaniyorum kafasi .d.d.d resmen gta gibi yasiyorum uzun zamandir, asiri sacma sapan, sorumsuzca, dusuncesizce, umarsizca, daha fazla kimseye zarar vermeden buna bi son vermem lazim ama hala inaniyorum kendime her ne kadar kandirikci olsam da xd