inşallah ölürsün yerden bitme orospu cocugu. tabuta değil de sandığa koyar gömeriz seni
@punch: tabiki bilmiyor yazdıklarını
geçen sene nişanlıydı, araba almak üzereydi ve spora başlamıştı
şuan hala bakir ve iş yerindeki kadınlara günaydın demeyi saymazsak hiçbir kadınla konuşmuyor, araba almadı ve 150 kiloya doğru emin adımlarla tırmanıyor
Haftada bir sözlüğe giriyorum yine senin başlığına denk geldim bela mısın lan sen uyurken gözümün önüne senin bu uzun başlıkların geliyor ruhum kararıyor allah belanı versin
Oturduğun yerde ayda 10 bin tl kazanabilirsin, ama oturup kalkacaksın, oturup kalkacaksın
@altin penguen:ömrü hayatımda gördüğüm en iyi sözlük burası amma velakin 4 sene önce senin gibi düşünen birinin açtığı başlık.
hayatını idame ettirdiği batı avrupa ülkesinde, kazandığı para kendi memleketine geldiği zaman 5 ile çarpılıyor. hali hazırda çalıştığı topraklarda müreffeh bir hayat sürüyor, yaşam standardı çok ileride, sosyal tüm hakları devlet güvencesi altında, zaten süpersonik bir hayatı ver. bir de memleketine döndüğü zaman parası 5 katı değer kazanıyor. bunu kim istemez? euro'nun 2 lira olması demek, parasının 2 ile çarpılacağı anlamına geliyor. rte ile euro gün geçtikçe artıyorken neden parasıının değerlenmesini istemesin? hangimiz oyumuzu 20 bin tl'ye satmayız? yaşamak dediğimiz olay tamamen bireysel. hepimiz birey olarak düşünüyoruz, kararlar alıyoruz. iyi bir politikacı ile ekonomik kalkınma yaşayacak olan bir tr yerine rte ile ekonominin amına koyan bir lider ile meleketine kat be kat zenginleşerek dönüyorsun. lütfen aklı başında davranalım ve seçimlerde mührü ampüle vurup geçelim değerli kardeşlerim.
*suçlamaları olması gerekiyordu başlığın, yanlış oldu özür dilerim.
Süper kahraman filmlerine giden açık ara maldır
değildi, sünnet dediğimiz zaten efendimizin yaptıklarıdır. efendimizin kamaşullahı 30 cm uzunluğunda ve dokusu acve hurması gibi tırtıklı idi. 9 yaşındaki aişe anamızın canını çok yakıyordu, efendimizin yüreği bu acıya daha fazla dayanmadı ve kendinden fedakarlık yaparak sünnet olmuştur.
bu sözlükte kim kendisiyle alakalı bir başlık açıp ilgi orospuluğu yapmak istese sentor atlayıp ya babasından yediği dayakları yada basurunu ortaya atarak tüm ilgiyi çalmaya çalışıyor ve başarıyorda
istik özellikleri barındırmasının temel birkaç nedenini sayabilirsiniz.
islam, ortadoğu gevşekliği vs. bunlar beni yeterince ikna etmiyor. çünkü bu ülke insanı islam'ı tam anlamıyla bilmiyor/yaşamıyor. daha geçtiğimiz günlerde nurettin yıldız'ın, asansörde yabancı bir erkek ile bulunan kadının halvet olacağını söylemesiyle zaten ay gibi parlayan bu gerçeklik iyice perçinlendi. adamı linç ettiler. oysa bu yeni bir tanım değildi. yüzyıllardır kabul edilen sunni islam geleneğiydi bu. dolayısıyla islam deyip işin içinden çıkmamız pek olası değil bence. lafı çok uzatmak istemiyorum ancak biriniz "islam'ı tam olarak bilinmemesinden ötürü bu yaşananlar" derse o vakit çok itiraz da edemem açıkçası.
bunun genetik bir açıklaması var mı diye de çok araştırdım ancak net bir veri yok elimizde sanırım. kötülüğün genetik olabileceğine dair bir felsefik yazı okumuştum bir yerde. genetik olarak kötü olan biri, suç işlediği zaman da hapse girmesini ahlak dışı buluyordu bu düşünce ki oldukça mantıklı. kötülük kodlanmış biri, tecavüz ettiği zaman bir canlı organizmaya, bundan kendi hür iradesi sorumlu tutulmamalı bence de, neticede bu elinde ve bilinçli bir karar ile işlenmiş bir aksiyon olmaktan çıkıyor.
her halükarda şunu söyleyebiliriz gibi geliyor bana. bu yetiştirme ile alakalı. ebeveynlerimiz yarrrrak gibi yetiştiriyorlar bizi. bebeklikten itibaren diğer çocuklarla ahlaksız bir yarışın içinde varoluyoruz. hakkını yedirme sakın! adı altında başkalarının hakkını yemeyi hak görüyoruz kendimizde. beynine bu alçakça düşünce kodlanan çocuktan çok fazla şey bekliyorum belki de.
sizi aramıza aldık eğitemedik diyen adamdı bu. afrin operasyonu sırasında götü alev topu olmuştur :DDDDd
Sunnetcim.com
gey orospu çocukları çok pis kuruldum ananızı sikecem
https://i.imgur.com/RSxyNQu.jpg
@17: ananın amında