Gururlar 18 Temmuz 2018

bedelliyi 23 yaşa çıkarsalardı ya aq

10 yildir sozluktesin 23 yasina mi gelebildin kac yasinda kaydoluyor bu amina koduklarim sozluge

? polska 18.07.2018 13:48 10

Şanlıurfa'da doktorun kafasına kaldırım taşı vurmuşlar

kafa yarmak için kaldırım taşı sökmeye efor harcamak tam kürt işi

? vampir irfan 18.07.2018 22:29 5

annelerin bedduası her zaman kabul olur [capsli]

arkadaşlar bildiğiniz gibi sözlüğümüzde annesini döven bir arkadaş var. kimilerinin kurbağa kimilerinin doğumal dediği aslında inanç anlayışınıza göre allah'ın çıraklık eseri yahut darwin teorisinin kanıtı da diyebileceğiniz bu arkadaşın güncel fotoğrafı aşağıdaki gibidir.

https://i.imgur.com/0qX63qR.jpg

24 yıllık hayatında evrile evrile geldiği bu nokta beni önce derinden sarstı, üzdü ve en nihayetinde düşündürdü. lütfen şu fotoğrafa birkaç saniye bakın.

https://i.imgur.com/0qX63qR.jpg

otomatik portakaldaki o yakışıklı genci anlamanız için göz kapaklarınızı kaldırın ve saniyelerce şu fotoğrafa bakın. aman yarabbim. altın oranı tersten yakalamış yüzünde kılları bile şekilsiz çıkmış, saçları bile şekilsiz uzayan şu kader kurbanına bakar mısınız. biliyorsunuz yakın zamanda suudi arabistan'da fazla yakışıklı olduğu için bir adam sınırdışı edilmişti. bana kalırsa zaten vasat genlere sahip olan türk ırkı da eğer yakışıklılık ortalamasını arttırmak istiyorsa bu zavallıyı türki diyarlardan kovmaladır.
ortalama falan demişken, dikkatinizi illaki çekmiştir magazinde falan görmüşsünüzdür son zamanlarda matematikle çok uğraşıyorum. bu kader kurbanı tipsizi düzeltebilmek için yüce matematik bilimini kullandım ve bu salağın eksi değerdeki yakışıklılık varlığını mutlak değer içine aldım artı olsun diye. ama değişen bir şey olmadı :dd nasıl şaka arkadaşlar bu şakayı yapabilmek için 3-4 tane lys matematik kitabı bitirip cumali ceberin yanında staj yaptım:dd herneyse konuya dönersek bence cenabı hak bu salağı hz.yusufun antitezi olarak yaratmış olabilir. ya da bu salak başka bir gezegenden tipsiz olduğu için sürülüp buraya gelmiş olabilir. düşünsenize ben , tevfik bey ve apturrahman bu ülkede darbe yapıp yakışıklılar cumhuriyetini kuruyoruz. sadece bizim gibi sn.binali yıldırımın eşi gibi yakışıklı erkeklere vatandaşlık veriyoruz ve çirkinleri çirkinlik katsayılarına göre cezaya çarptırıyoruz.

sizce de meclisten bu salak için idam cezası geçmez miydi?

? hobilerim zikis yapmak 18.07.2018 20:55 - 18.07.2018 20:58 5

jelimom günaydın beybişim

@lokman: çorap yok ayağımda. zemindeki pislik birikmiş

? zeratul 18.07.2018 13:13 4

lokman

@dogukan: salak herif bir de açıklama yapmış sanki ben anlamamıştım aptal yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk.
Beni özledin mi pancake

? lokman 18.07.2018 07:36 3

20k borç lazım

@sentor: benle birebir muhattap olma amına kodumun popstar serkülü

? hobilerim zikis yapmak 18.07.2018 14:55 2

Şanlıurfa'da doktorun kafasına kaldırım taşı vurmuşlar

inşallah tevfigin kafasındada odun kırarlar

? dogukan 18.07.2018 14:49 2

sentor

@cavci: sik beni seni şapşal

? sentor 18.07.2018 12:33 2

sevgilimin amının tonu ile makat çevresinin tonlarının benzer olması bir tesadüf müdür diye çok uzun süreler düşünmüştüm ve bir sonuca vardığım söylenemese de en azından tatmin edici bir çıkarımda bulunduğumu söyleyebilirim

şunu hepimiz düşünmüşüzdür; bir amın rengi, genel hatlarıyla hangi tonda olmalıdır? makat çevresinin koyuya kaçtığını kabul etmemiz gerekiyor en başta. ve bu noktadan sonra şu şekilde ilerlememiz en sağlıklısı bence; açık tonlar makbul ise, bunu makat ile kıyaslarsak, makat sürekli kaybeden mi olacak. ki bu siyahi hatunlarda bile böyle. makat çevresi ekstra zenci maalesef. kimi hanımların vajinalarını beyazlattıkları da günümüz estetik dünyasında şaşılmayacak bir eylem doğrusu. tüm bu parametrelerin toplamına baktığımız zaman, amının tonu, diğer yüzeylere göre daha koyu olan hatunlar, hele hele makat çevresinden bile koyu olan hanımların nazarımda hiç şansaları yok hakikaten. umarım kendileri ile cinsel münasabette buluncak birilerini bulurlar. yazık, hem de çok yazık...

? esmer alman 18.07.2018 00:53 2

20k borç lazım

@hobilerim zikis yapmak: ücretsiz siktiriyor

? sentor 18.07.2018 14:52 1

Şanlıurfa'da doktorun kafasına kaldırım taşı vurmuşlar

@rusla basilan imam: şimdi ciddi ciddi yazıyorum, adam doktora durup dururken mi kaldırıp taşı vurmuş? %99 ihtimalle doktor meslek etiğiyle uyuşmayan bir uslupla çocuğun bir şeyi olmadığını söylemiştir haliyle ailesi rahatlamamıştır. insan gibi muamele görmek için ısrar edince kavga çıkmıştır ve adam tedaviden-muameleden bağımsız bir hale bürünen kavganın seyrinde taşla vurmuştur. kaldı ki taşla vurulan doktor, adamın en başta tartıştığı doktor değil yani muhtemelen 7 kişi adamın üstüne gittiler. +köylü/kürt oldukları için hor görülme durumlarını sen hesaba kat.

çocuğuma neden bakmazsın diyip güm diye kafaya taşı indirmemiş ama doktor ibneleri olayı böyle yansıtıyor. tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada taşı vurmak ayrı bir şey, niye bakmıyon diye taşı vurmak ayrı şey

? biggie 18.07.2018 20:55 1

Supreme NTM

Dağıldı. Joey Starr kraldır. Pose ton gun parçasında 2:24 dü sanırım ‘yes yes’ kısmını bir normal birde içe çekerek söyler.

? Lynx 18.07.2018 20:46 1

Şanlıurfa'da doktorun kafasına kaldırım taşı vurmuşlar

@ariel sharon: doktora verilecek olan cezayı da tartışmaya başlamalıyız eğer gerçekten ilerlemek istiyorsak

? rusla basilan imam 18.07.2018 20:45 1

20k borç lazım

karısı gözünün önünde sikilirken zevkten götünü parmaklayana gavat etiketi yapıştırmak resmen çomarlık

? vampir irfan 18.07.2018 17:45 1