az da olsa insana benzedim mk
5 artıya fotoğraf atarım
bi boku da doğru öğren tiftik keçisi kılıklı orospu çocuğu yıldız değil yıldız sistemi. güneşe en yakın olan tek yıldızın adı ise başka. onu da ödev veriyorum git araştır buraya yaz madem bizi astronomi konusunda aydınlatmayı kendine görev edindin siktir git doğrusunu öğren gel.
yargıtaydan dosya hala gelmedi.
herşey daha boka sardı, bu yaz bolca çalışmayı planlıyordum lakin ailem (ya da aile kalıntısı, her ne boksa) yüzünden o da olamadı.
istanbula dönüp ev bulmam gerek
insanları mutlu etmem gerek
sorumluluklar cartlar curtlar
sikem ya, niye böyle bi canlıyız ki, herşeyi illa çok karmaşık yapıyoz. bir sürü meyve var ağaç var, düşenleri yesek olmuyo muydu ak ?
inekler gibi ot yesek, herkes hep ot yere ot yiyecek şekilde evrimleşsek, şimdi götümüzü yırtmasak püskevit alcaz diye.
muhtemelen 1 - 2 seneye dayarım helyumu.
berta'ya da hala ağaç dikmedim.
Disciye gitsem gomulu 20ligi ceneye kadar yarip cekecek bidigin ameliyat ak. Cektirmesem yandakini curutecek dissiz kalacam sikeyim boyle evrimi