benim aponun yazdıklarından anladığım apo ismaili sikmeye çalışmış, ismail'i eve atamayınca kafede kız arkadaşıyla 2 dk çay içmişler, aponun kız arkadaşıda apoyla ismail giderken ismailin götüne bakmış anasını siktiğimin çocukları kavak yelleri çevirmiş haberimiz yok.
@sentor: insan trilyonlarca hücrenin organizasyonuyla oluşan bir enerjidir. evren enerji ise hep sabittir azalmaz veya artmaz. sadece bulunduğumuz zamanda büyük bir enerjiyi barındırdığımız için egemeniz. bundan belki de milyarlarca yıl sonra etkisi olmayan enerjiler evrene hakim olduğunda biz hakim olan bu enerjinin bir parçası olacaz. belki bir yıldızın ışını belki de bir organizma olucaz.
ben anlatayım bunlar mesajla birbirne götümü sik kocacım falan dedilrr sonra hatuna yakalanınca erkek olduğunu göstermek için tanıştırdı. sevgilsi de keşke kadın çıksaydı yazıklar olsun ibne diyip apodan ayrıldı. bu anlattıklarımda son derece ciddiyim arkadaşlar hatta o travmadan sonra apo alkole düştü ve içip içip lokmana sarmaya başladı