Guncel sozluk yasantisindan biraz bahsedeyim sana. Lokman ve kerimcan nickli iki tane gey orospu cocugu ve bunlarin gotlerini yalayan birtakim asalak orospu evlatlari mevcut.
Bu mallarin haricinde herkese salca olan kuduz kopek gibi dolasan polska, hzy, ayd gibi basina buyruk tipleri hala bulabilirsin.
Yazarlik basvurusu yapmayan itilip kakilan tipleri koruyan, gariban dostu, sevgi pitircigi sentor burada. artik fazla caps atmiyor. Timarhaneye girip ciktiktan sonra duruldu hayatin anlamini ariyor.
Bir de benim de icinde bulundugum guruh var. Yukarida saydigim kategorilerden bagimsiz kimsenin siklemedigi ezik orospu cocuklarindan olusan tayfa.
Bi sorun olursa cekinmeden sorabilirsin
@lokman: ihtiyar, buruşuk ve çilekeş rektumuna tantunili öteberiyi boşaltmamı arzu etmişsin sanırım, adresini vermen kâfi.
rusça öğrenmeye çalışan apo
https://www.youtube.com/watch?v=WQI--iz5Sys
lokman adının olduğu yerde hile, şike, adaletsizlik olmaz. bakın ben listede yokum neden çünkü öm atmadım. inşallah seneye ilk 10da yer alırım bu sene kazanamadım. seneye daha çok çalışıp kazanacam.
@martin haydegel:
https://i.imgur.com/l3FKyQK.jpg