tek hayır diyen zeratulu siktir edelim sözlükten. ya sentorun sikinin gölgesinde yaşamayı kaabul etsin ya da siktir olup gitsin. mına kodumun suriyelisi.
Koyun olmayın gözlerinizi açın, burada çok büyük oyunlar dönüyor
Zeratul'u ne kadar tanıyoruz acaba? Kime hizmet ediyor?
https://i.imgur.com/borJjSB.jpg
@popeye the sailorman: olursun kardes dikkat et bu islerin uzmaniyim sozumu dinle. bi kere coil i yani teli en kotu 10-15 gunde bir degistirmen lazim. sen pasini attim kullanmaya devam ediyorum diyosun direkt tuz ruhu ceksen cigere daha kestirme bi yol olur. bi kac gunde bir pamugu 3-5 gunde bir de telimi degistiriyordum ben kullanirken.
likit konusuna gelirsek o likiti yapan cocuk 1 olcek yerine 10 olcek nikotin koysa nallari dikersin amk likit olayi basit bisey degil saf nbase alip icine nikotin ve aroma ekleyip demleyerek yapiliyor hazirlari falanda var guvenilir duzgun bisey bulup ic kendin yapamazsin daha ileri seviye likit yapimi. kantal tel al pamuk al hazir likit al dedigim sekilde kullan. tel olayi direkt kanserojen bi olay haftada bir en kotu degistir. genel olarak sorarsanda bence e sigara isine suan girme turkiyede legal olmadigi icin e sigara shoplari falan yok her bok icin pamuk tel likit vs binbir takla atiyosun tedarik etmek icin ve cok ugrastiriyor ben 1 sene ictikten sonra kullandigim nbase i bulamayinca sinirlenip biraktim. tobacco shoplarda bile satiliyor artik falan ama dandik marka likitler sacma sapan cihazlari satiyolar kaliteli adam akilli seylere erismen icin baya kasman lazim.
hazir colli modeller falan var dna ve rna modlar falan var cok guzel e sigaralar var yani ama tr de erisim bilgi vs zor o yuzden bi bakan cocugu falan bu ise girip tr de legalize olana kadar bulasma derim
''Radyo sinyallerin kaynağı ile ilgili net abir açıklama bulunmuyor, anacak yaygın kabul gören görüşlerden biri kara deliklerle çarpışıp yok olan yıldızların yarattığı enerji patlamaları sonucunda bu tür radyo dalgalarının yayılabileceği, Yine de bu durumun tekrar eden patlamaları açıklamakta biraz zayıf kaldığı ifade ediliyor.''
bence evrende yalnızız kardeş çok özeliz ve her şey bir akıllı tasarım ürünü
bütün evrendeki tek bilinçli canlılar biziz
sentor, atçıl adlı yazara 100 puanlık vurdu.atçıl 50 puanlık geri vurdu
sentor, polska adlı yazara 50 puanlık vurdu.polska 50 puanlık geri vurdu
sentor, jelibon adlı yazara 100 puanlık vurdu.jelibon cevap veremedi
sentor, lokman adlı yazara 100 puanlık vurdu.lokman cevap veremedi
sentor, kerimcan adlı yazara 100 puanlık vurdu.kerimcan cevap veremedi
sentor, cavci adlı yazara 100 puanlık vurdu.cavci cevap veremedi.
hiç yakışmadı
sıkılmadım xd