@sentor: gerçek 31cilerle kolpa 31ciyi buradan anladık. Gerçek 31cinin her zaman vkda login olmuş bir hesabı olur. Benim hazırda vardı tekten girdim. Bu cavci porno izleyip 31 çekmiyor. Karı kızla falan da işi yok. Kesin evde kedilerini sikiyor. Kendine kedilerden harem kurmuş her gün birini sikiyor. Başka bir açıklaması olamaz.
@cavci: hz. yusuf
çok geçmiş olsun.
@sentor: sanırım bizim yeter oluyo bu kardeş. bizim sözlükten sıkılan soluğu burda alıyo amk... neyse, yeter iyi çocuktur, efendidir, kimseye karışmaz. ben kefilim kendisine. serhat gibi, benim gibi götveren orospu çocuğu değildir yanisi.
@dogukan: çomar soykırımı olsa seni kurtarırdım dövmelerden dolayı. iyi çomar :d
@sentor: Allah affetsin ben de boşalamadım zenci ablaya. Kapkara amcıklarını görünce sikim sönüyor. Yine gidip finali beyaz abla siken zenci erkeklerde yaptım.
@dogukan: dün tele 1 izliyordum son zamanlarda çok farklı solcu haber kanallarını izliyorum adam şey dedi '' dünyada fettullah gülenin bir saat şirketine özel olarak 5 tane yaptırıp altına imzasını kazıttırdığı 5 saat var bu 5 saatten biri de cüneyt özdemire hediye edildi korkudan takmayı bıraktı''
ne kadar doğru bilmiyorum
@dogukan: attık ya amına koyum yukarıda vk linkini. Senin kesin vk hesabın vardır millete dmden yarrağını atıyorsundur gir izle hemen. Bu akşam herkes o attığım vk linkindeki pornoyu izleyip 31 çekecek.