Senelerce şike var diye karı gibi ağlaklık yapıp, sonunda da şampiyonluklarına siyasal islamcı yüzsüzlüğü ve kahpeliği ile ulaşmış Türkiye’nin yüz karası bir kulüp.
13 liraya bağırsak detoksu gözüyle de bakılabilir yanlış değil
Ben site kavgalarına müdahil oluyorum sosyalleşmek için yeterli oluyor
Yazdıkları metne yaptırdıkları eve bak anasını siktiğimin mallarımın Allah aşkına asansöre de asmışlar aynısını gördükçe sinirlerim bozuluyor.
@kenan seranoglu: bende yakında dahil olacağım Kenan her sene toplanıp bir şey uyduruyorlar para istemek için, bu sene de havuzu yenileyeceklermiş daire başı 2bin TL sanki Aqua park yapacaklar benden o parayı almayı başarırlarsa hergün o havuzun baş köşesine geçer şezlonga çömelip içerim
Yeşillik salata falan gibi çiğ tüketilen gıdalardan uzak duralım ama hijyen gözetmeyen işletmelerde
sosyalleşmek şart keke, kafayı yersin yalnız kaldıkça
fazla değil 2 tane düzgün arkadaş yeterli, 2 tane çocukluk arkadaşım var, onlarla geçiriyorum neredeyse her günü, hiçbir şey yapmasak bile kafeye, su kenarına, dağa bayıra gidip oturup sohbet ediyoruz
Bizim mal orospu çocukları da ekim ayında toplantı yaptı 300 lira olan aidatı 325 lira yaptılar bir sene artış olmayacak yeni bir şey de yapmayacağız falan dediler. 5 ay sonra martta tekrar toplantı yapıp 550 lira yaptı orospu çocukları. Sitede de hiçbir sikim yok. Güvenlik ve bahçe var sadece.
Bu aralar gündem apartman önünde kedi beslenmesi onun için kavga ediliyor. Sitenin önüne kedi evi yaptırdılar dışarı, orada beslesinler diye çözüm üretildi. Anasını siktiklerimin derdi de dert değil ama spor olarak taraf oluyorum yine de.
Bizim anasını siktiklerim huzur hakkı da alıyor kendilerine toplam 10000₺ bir sikim yaptıkları da yok, millet de mal gibi veriyor 1000₺ aidatı küçük bir Türkiye bu site de, bilinçli vatandaşlık hiç işlememiş bizim topluma.