2500₺ ye 1500₺ teklif pazarlığa değil ölücülüğe girer ben de cevap vermezdim
abd kuklası tağut afgan devletinin bayrağını açmış şerefsizler. gerçek afganlar taliban bayrağı açar
4500e güncelledim fiyatı, 3bin chitin bow, kalan çer çöp 500 lira etmiyor hesaplayınca, 1.000 lira da hava parası yazdım kenan, amk ölücüleri deli etti beni, yok 3bin veriyim yok 2 bin veriyim, bu ölücüler geceleyin huzur içerisinde yataklarına girebiliyor mu acaba dünya gerçekten çok kötü bir yer kenan.
“Hayatımda ettiğim en güzel teklif” diye de ekle
Ben mesela geçen pazardan bi Demet nane aldım 2₺ ye 5₺ vererek. Adam bana 3₺ bozuk para verdi 7.5₺ değerinde. Yani adam bana nane ve 2.5₺ vermiş oldu takas sonrası. Böyle bir anormallik kendi kendine düzelmez. Tek çözüm yeni bozuk para basıp 1₺ leri 10 kuruşluk kadar basmak ve 5₺ Bozukluk çıkarmak. Onu da seçimden önce yapamazlar ama prestij kaybı olduğu için.
teklifimizi güncelledik yanıt bekliyoruz
yeni teklifimle kapısını çaldım kekemin cevap bekliyorum .dd
Bu argüman teklif verenin argümanı değil esnaf argümanı amına koyım iyice kavramları alt üst ettin apo. Yarın gelirsen bu fiyata vermemcilik.
https://i.imgur.com/hxPT90V.png
neden bu kadar tepki çekti anlamadım
@heyecan:
https://i.imgur.com/bUQ4bDM.jpg
kahvem için süt lazım oldu annem gitme ilk 3 gün kapalı oluyormuş dedi
ben de dedim ''simitçiye giderken marketlerin kapısına ekmek poşetleri asmış fırıncılar demek ki açılacak''
gittim açık buldum şuan kahvemi yaptım sütümü koydum size bakıyorum
hemen biriniz götünün fotoğrafını atsın
Ocd diyorsun herhalde de yok öyle aşırı takıntılarım, ama çekmece raf falan düzenli tutarım. Bi iş yapacağım bişey alacağım zaman vakit kaybı yaşamama konusunda bi miktar takıntı var. El aleti falan aramak zorunda kalırsam bi işe kalkışınca sinir basar. Giysiler de baharatlar da elini atınca yerini bileceksin. Bişeyi almak için ortalığı karıştırmak veya altalta üstüste yerleştirme hiç sevmem.
Hayırlı olsun, iyi niyetle at okunu sana dönmesin.
Şu an bozuk para değerinin üstünde olduğu için stoklanıyor sirkülasyonu durdu. 1₺ Bozuk para neredeyse 2.5₺ ediyor hurdacıda. 50 kuruş da 1.5₺ falan. Böyle olunca da küçük hesap insanları harcamıyor o paraları biriktiriyor. Daha da kötüleşecek bozuk para kıtlığı darphanenin para basmasının maliyeti de gittikçe artıyor.