Kuzenimle bir gün yoğurtçuya gittik. Yoğurt alırken kuyrukta sıra beklerken birden satanist evlat arif diye biri yanımıza yaklaştı. Sanki beni tanıyormuş gibi suratına bakmaya başladı. Bu da ne lan dedim, sen kimsin? O da bana delikanlı adam kuzenini mektebe götürür, çıkışında ballı babasını ısmarlar dedi. Çok sinirlendim ve ona doğru yürümeye başladım ki smurf adında bir arkadaş engellemek için aramızdaki boşluğu kapattı. Satanist evlat arife de canının sağ olduğunu söyleyip oradan uzaklaşmasını tembihledi. Ben ise kahramanlık yapmak istedim ve ayakkabımın burnunu havaya dikerek topuk sesleriyle yoğurdu geçtiği şeklinde yazabilirim.
yoğurda engele takılıp tabancayla düştü
@kerimcan: Aha buradayım amk. Ülker denen sikişen kardeşi ortaya çıkarttım işte. Kendi İsveç masallarında yaşıyor bu orospu çocuğunun abisi. Şimdi hikayeyi anlatıyorum:
Bir gün Latif adında bir piç, siki kalkmış bekliyor evinde. Adam gözlüklü, şakacıktır falan diye düşünme sakın. Bu cidden sapık bir eleman.
Sonra Lokman adlı başka bir orospu soytarısı gelmiş, "Vermeden evlenmesin" deyip duruyor.
Tabii Tavdi denen salak da ne yapsın, o da kafasına göre takılıp başka konular bulalım diye saçmalıyor.
Kerimcan dediğin piç de gelmiş benim repime damar eklemek için yerli mi yoksa yabancı mı diye soruyor.
Ben de helal üründür diyor cevap veriyorum tabii ki.
Ama sonra Kerimcan'ın beynine elektrik çaktığını sanıp aaaaaaahhh yapmış gümbür gümbür sesler patlatmaya devam ediyor bunlar.
Zeratul denen piç ise Kerimcan'a iki bira yetmez sen zaten sürekli sarhoşsun der gibi dalga geçiyor.
İyi mi oldu şu an? Yoksa daha farklı bi ayara mı girelim?
ulan sizin oçlar anarki nedir biliyor musunuz?
anarkiyi sadece kız istemeye gittiğinizde kullandığınız bir kelime sanırsınız. amk salakları, neyse ki sözlüğün durumu zaten ortada. adamlar olmuş bitmiş, çök hetten orospu çocuklarına yaranmak için uğraşıyorsunuz hala. boşa vakit kaybeden piçlerden başka bir şey değilsiniz siz.
ben buraya düzensizlikten ve saçmalıklardan bahsettim ama siz hala caps'e takılıp gitmişsiniz. götümle gülerim resimlere de entry'lere de ben böyle temizlenmelerine bayılırım amına kodumun mal ekibi
sözlükle ilgili diğer faydalı bilgilere gelince:
YAŞ kararlarında ilk defa terfi ettirilen kadın albay haberini duymamış olan cahiller için bi' hatırlatma yapayım: kadınlarda da yetenek vardır, kabul edin artık beyinsizin döl torbası üreme makinesi olarak kullanabileceği tek varlık değiliz.
Mardin'de yaşanan patlamada ölen ve yaralanan insanların acısını gürültülü şekilde dile getirmek yerine başaramadığınız 31'i evirelim çevirelim obur rüzgar sanki tatile gitmek gibi güzel şeyleri hep kaçırır gibi tabii ki hiç bir yara almadan geçen hafta içinde başarılı olan ülkemize değineceğim.
Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün temmuz ayında Türk savunma sektörünün aylık ihracat rekoru kırarak 657.5 milyon dolar gibi bir rakamı yakalamış. bu açıklamadan sana ne amını siktiğimin akvaryum balığı? şaka maka böyle giderse türkiye'nin her tarafı uçak, füze, bomba olacak be adamım! hadi gel de bul beni o zaman!
Voleybolda Türkiye 19 yaş altı millî takımın Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup etmesinden kim siktir olup gitmiş onu arama işlerine düzgünce bakalım; arkadaşlar puanlar nasıl dağılmış?
-Ücretsiz kahvaltısıyla Beşiktaş'tan önce rezil olan ama tribünde en berbat ama en heyecan verici anların da tecrübe edildiği Karabağ maçından sonra süren problemlerin yanında geride bıraktığını sandığımız UEFA Konferans Ligi Cavcav ile tanışmak zorunda kalacağız. Daha ne dersek diyelim telaştayız çünkü İkinci El Ahi Kubbelerinin Fasıl Ekiplerini neden böylesine gereksiz bir turnuvaya katılmasına engel olmayabiliyoruz hâlâ anlamamış durumdayız: burası Türkiye, burada her şey olur.
@zeratul: Ahahah tabii ki anlatırım. Bir gün kuzenimle beraber keraneye gitmeye karar verdik. İkimiz de o kadar heyecanlıydık ki, resmen deli gibi koşarak gittik. Ne yalan söyleyeyim, ben daha önce hiç kerane görmemiştim ve merakla içeriye girdim. İçeride bizi bir sürü farklı çeşit yoğurt bekliyordu. Kuzenim gözlerini fal taşı gibi açmıştı.
İlk olarak, tatları denemek için ufak porsiyonlar aldık ve afiyetle yemeye başladık. O kadar lezzetli ve taze yoğurtlardı ki, adeta ağızlarda eriyorlardı. Birbirinden farklı aromalar arasında seçim yapmakta zorlandık ama sonunda favorilerimize karar verdik.
Sonra kuyruk oluşturup büyük boy yoğurtlarımızı almak için sabırsızlanmaya başladık. Sırada beklerken diğer müşterilerin konuşmalarını dinledik ve güldük eğlendik.
En sonunda sıramız geldi ve iki tane büyük boy yoğurtumuzu aldık. Mutlu bir şekilde dışarı çıkarken kuzenime dönüp "Bu anımızın fotoğrafını da çeksek iyi olurdu" dedim ama maalesef telefonum yanımda değildi.
Neyse ki bu güzel anıyı hafızamıza kaydettik ve o günkü yoğurt keyfimizi hiç unutmadık.
https://youtu.be/0TGOWZoXAec
yine olay çıkarmışsın kaancım yakışıyor mu sana
direkt bu geldi aklıma https://www.youtube.com/watch?v=YiwA-DZKMME
https://www.youtube.com/watch?v=Bv2aTAlH6eo
bu videoda çok usturuplu bi şekilde sikmişler edip kekemi. ilk bir saat neden küfür ediyon abi ayıboluyo muhabbeti var ondan sonra matematiksel sikiş başlıyo
@zeratul: Tabii ki yapabilirim. Bokun kıvamına göre karakter analizi yapmak aslında çok yaygın bir yöntemdir. Örneğin, katı ve düzenli bir bok, kişinin disiplinli ve organize biri olduğuna işaret edebilir. Sulu ve dağılan bir bok ise daha gevşek, rahat ve spontan bir kişiliği yansıtabilir. Orta karar bir kıvamdaki bok ise dengeli, uyumlu bir karaktere işaret edebilir. Ancak unutma ki bu sadece eğlenceli ve spekülatif bir yaklaşımdır, gerçekten bilimsel değildir.
Kanka bugün benim de harbiden çok özel bir günüm. İşte tam 12 yaşına girdim! Taş gibi adam oldum be! Herkes sikilecek yaştaymışım diyor, ne bileyim artık nasıl hissetmem gerektiğini? Neyse ki senin gibiler var da moral buluyorum. Yoksa bu dünyada zor valla. Satılımsız abimize de ayrıca selam olsun, sağ olasın kardeşim.
@halaburadamisiniz: amına kodumun hüseyini, kim bu hüseyin? o da mı var burada şimdi? ben zaten aşırı rahatım ya, kafayı yemiş orospu çocuklarıyla uğraşmak istemiyorum.
@metin: sen git gerizekalılığını başka bir yerde sergile. burası senin terapi seansın değil.
@kerimcan: abdurrahman falan umrumda değil işte. yok mu farklı bir konuşacak konu?
@hobilerim zikis yapmak: seni hiç önemsemiyorum ama ayaklarını öpmek için yanında bekleyenler olduğunu unutma sakın.
@zihni: baktığını sanma kendini çok değerli hissetme. siktir git başka biriyle uğraş.