Anlatıyorum tavdiye ne olduğunu

kısa açıklama :saçma bir sebep gösterip buna sinirlendim demekle gerizekalı mı bu dedirtmicem kendime..
işin gerçeği, regl depresyonu geçiriyorum

Uzun açıklama :bir sebepten dolayı ,periyodik olarak, sebebin Büyük küçük, haklı veya haksız bir sebep olması hiç önemli değil inanılmaz bir öfke nöbeti geçiyorum.bu olaylar hep ben reglken yaşanıyor. Belki de sadece İkizler burcu olduğum içindir :dd bilmiyorum. Ama muhakkak ayda bir veya iki kez deliririm. Bu benim hayat rutinim oldu.

Hastaneye falan gidicem bu reglken delirme belası için. Kendimde olduğunu düşündüğüm bir hastalık var yumurtalıklarla alakalı, onun da belirtileri aynen bu benim yaşadığım psikoloji durumlar... öyle işte, sevgiler

? tavdi 14.01.2021 20:48 0

nutella al

? dogukan 14.01.2021 20:56 0

@dogukan: nutella yemek değil nutella kavanozunu fırlatmak istiyorum ben

? tavdi 14.01.2021 20:58 1

@tavdi: montla sıç o zaman ne diyim

? dogukan 14.01.2021 21:03 2

İlk Üniversitemdeyken hiç ama hiç komik olmayan ama arkadaşlarımın bana bu videoyu izletip gülmemi bekledikleri zevzek ötesi zevzek montla sıç videosu..hatırladım seni

? tavdi 14.01.2021 21:09 - 14.01.2021 21:10 0

video değil karikatür

? sentor 14.01.2021 21:10 0

https://youtu.be/s3v7qH15boA

Arkadaşlarım dediğim kişiler bunu izleyip saatlerce gülüyorlardı kabus gibi...sonra işte okulu bıraktım

? tavdi 14.01.2021 21:12 2

@tavdi: hayatımda izlediğim en komik videouydu çay içerken püskürttüm

? sentor 14.01.2021 21:13 4

ya acaba ben mi bir şey kaçıyorum bir daha izlicem yatmadann

? tavdi 14.01.2021 21:15 1

:DD nerden buluyorsunuz böyle komik videoları

? kerimcan 14.01.2021 21:16 3

Okumadım ananı sikeyim mal

? polska 14.01.2021 21:18 0

bu videoya özel başlık açılmalı kaybolup gitmesin burda

? zeratul 14.01.2021 21:19 1

@moderatör: inan bana okumadıgına cok sevindim dostum, senin için parmaklarımı yormamış olmak beni keyiflendirdi, kendine iyi bak soktum ay dostum

? tavdi 14.01.2021 21:19 0

@tavdi: video değil bunun aslı karikatür

? dogukan 14.01.2021 21:20 0

@dogukan: doğrudue keke sana inanıyorum

? tavdi 14.01.2021 21:21 3

@dogukan: kes lan sikik video işte görmüyon mu

? zeratul 14.01.2021 21:21 3
? zeratul 14.01.2021 21:50 0

cidden karikatürmüş şu an şok oldum

? cavci 14.01.2021 21:55 2

@varyemez: Doğukan kekeme inan, ben en başından inandım zararlı çıkmadım

? tavdi 14.01.2021 21:58 3