https://twitter.com/YozgatBluesFilm/status/313976528088231936/photo/1
11 nisanda iksv de gösterime giriyor sözlük olarak gidek mi la
Yol + yemek ücretimi karşılar barınma yeri verir ve yozgati gezdirirsen bi şans veririm beni gormene
@2 de ki malın yoruma bakın sanki yozgattan sorumlu bakan amk...alt tarafı admin yalakası yozgat çorum esprisi falan yapan bi salak halbuse
"halk bizi anlamıyor böhüüü" diye ağlayan 'türkiye sanatçısı' hiç bu kadar şamar yememişti :) pek şenlikli filmdir. karakterler ve performanslar resmen şahanedir! tek eleştirim; senaryo az daha çalışılaydı çok daha etkili olabilirmiş. fakat onun dışında resmen dana gibi bir aynadır ve açıkçası insanın içinden "ya allaseen çek şunu, daha fazla bakamıyciiim" diyesi geliyor. (bkz: başkası adına utanmak)
yetmişli yılların popüler şarkılarını söyleyen yavuz artık kariyerinde bir çöküş eşiğine düşmüş ve bir alışveriş merkezinin zemin katında, küçük bir ses sistemi eşliğinde, düzensiz aralıklarla müşterilere şarkılar söylemektedir. bunun yanı sıra bir belediyenin düzenlediği ücretsiz müzik kursunda katılımcılara müzik dersleri vermektedir.
neşe, yavuz’un belediye kursundan öğrencisidir. marketlerde sucuk standında müşterilere sucuk tanıtımı yapmaktadır.
yavuz, yozgat’ta açılan bir gazinoda şarkı söylemesi için teklif alır. neşe, yavuz’a kendisinin de çalışmak istediğini söyleyip, birlikte gidebilmek için teklifte bulunur.
yavuz ve neşe birlikte yozgat’a giderler. ikili bir süre sonra yozgat’ta yaşayan berberlik yapan sabri’yle (30) tanışırlar. sabri’nin hayatında iki amacı vardır; bir kızla evlenmek ve kendi kuaför dükkanını açmak.
yozgat’ta, istanbul’dan gelen iki şarkıcı ve bir berber arasında kimi zaman dramatik kimi zaman da komik olaylar gelişmeye başlar.
keserin cemile vereceği cevabı sabırsızlıkla bekliyorum diğer şeyleri okumadım
@leylek pipisi: iyi sparişler felan. patrona yaptığım iğrenç esprileri gelip sözlüğe yazıyorum.