zarif emrah bütün entrylerime artı verince sizden biri verdi sanıp seviniyorum

sonra ben tuşuna basıyorum yine zarif emrah yani bloklamak istemiyorum çünkü her artı karmamı yükseltiyor ama artı verenin zarif emrah olduğunu görünce üzülüyorum

? sentor 24.01.2021 19:59 2

ben blokladım tek blokladığım kişi

? cavci 24.01.2021 19:59 0

Ben blokladım orospu evladını ilk gün

? polska 24.01.2021 19:59 0

zarif emrah denilen kardeş entry girebilirsin mal mal artılamana gerek yok

? sentor 24.01.2021 20:01 1

Bana aşık olduğunu düşünüyorum her artıladığında,,, aşık değilse bunu yapması kessin, duygularımla oynamasına gerek yok

? tavdi 24.01.2021 20:05 1

aşık değil sadece bedenine sahip olmak istiyor

? cavci 24.01.2021 20:08 0

ben de vote-block attım mal o.ç'ye acaba hanginiz verdi diye tıklıyorum her seferinde bu malı görüyorum seri artılıyor bilinçsizce

? sentor 24.01.2021 20:16 0

gandi gibi pasif direniş ile sözlüğünün reklamını yaptırıyor size akıllı adam kendinden bahsettirmeyi başarıyor. Bu şekilde sözlüğün megastarı şerzata bile kendi hakkında ücretsiz entiri girdirebiliyor.

? kerimcan 24.01.2021 20:21 3

atçılı çağırsanıza lan birinizde numarası varsa özledim bir daha tavdiyle tartışırken söz tavdinin yanında olmayacağım nötr kalacağım ağzımdan tek kelime çıkmayacak

? sentor 24.01.2021 20:24 0
? cavci 24.01.2021 20:27 0

bemde de vote bloklu piç

? badgerwhatf 25.01.2021 11:51 0

Artı veren birini neden vote blokeledinizzz küü

? tavdi 25.01.2021 11:54 0