gelecekler entrymi artılasın. coder catcatcat ve birçok ünlü yıldızı geri döndüreceğim sözlüğe.
darbe bizi 20 yıl geri götürdü. bunun hesabı sorulacaktır. dönemin şartları darbeyi gerektiriyordu ancak böyle mi olmalıydı. aslında darbenin haklı yanları da vardı. böyle bir insanlık ayıbı göz ardı edilemez, adına darbe demek, bu oluşumda bulunanların adını telaffuz etmek dahi beni kendimden tiksindiriyor.
neyse nolmuş şimdi değişen bişey yok yine herhalde. hax var mı ?
@neka: Seni küçük ucube, bir zirve olursa mutlaka katıl kalçalarının arasına fakirlikten dolayı 6-7 tane içip kafa yaptığını sandığın efes bira şişelerini sokacağım.
@tirnak makasi: Mmm ... Korkaklığından dolayı kendi numaranı vermedin bu çok ayıp.
kes ananı sıkerım beyınsız oc. jack bauerin sik kılı olamazısn
@Gagfa Ne Amina Koyim: şimdi yarrağı yedin kadiköy cumhuriyet başsavcısının numarası bu
@Gagfa Ne Amina Koyim: gelin bekliyorum üst üste koyup sikerim sizi
@evlen de karı sikelim: http://b1208.hizliresim.com/10/s/c77t1.png
@neka: Annemi 13 gün önce yaktık orospu çocuğu anlama kıtlığın mı var ölmüş bir kadının arkasından konuşma babana sor desen anlarım fakat senin tanımadığın bir insan hakkında dalga geçmen beni de günaha sokuyor Allahını siktiğim zaten psikolojim hoş değil rica ediyorum anne lafını açma.
Anlayamadım çok karışık.
@Gagfa Ne Amina Koyim: bişey olmaz hakkında işlem başlatılır hakaret davası açar adam sana 6 ila 2 yıl arası hapsin istenir daha önce işlediğin bi suç yoksa ceza paraya çevrilir