Gururlar 10 Haziran 2014

çanakkalede ölenler şehit değildir

Pirinçleri ayıkladın (ya da ayıklamadın) genişçe bir kaba al. Üzerine pirinçleri geçecek kadar kaynar su ekle, bir tatlı kaşığı kadar da tuz. Bunlar böyle su tuz pirinç beklesinler bir müddet. Müddetten kastım 1-2 saat. Unut yani onları orada. Ama abartma da tabii. Güzel bir pilav için her dem ölçü önemli. Sonra pirinçleri süzüp yıkıyoruz, nişastaları gidiyor. Yağını tencereye koy, pirinçleri de üzerine. Güzelce kavur. Tereyağı kullanıyorsak eğer; altın rengi olmalı. Böyle pirinçler tıkır tıkır olacak işte. Bir bardak pirince bir bardak sıcak su olacak şekilde suyunu ekle. Ve yine üzerine tuz. Ölçümüz bire bir çünkü başta pirinçleri ıslamıştık. Bunları biraz karıştır sonra bırak. Pilav pişerken gelinip gidilip karıştırılmaz pirinçler kırılır. Ben genelde sonradan bir iki damla zeytinyağı da eklerdim, parlaklık için. Piştiğini görerek anlayacaksın zaten. O kadar salak olmadığını varsayıyorum. Ocağın altını kapatınca kapakla tencere arasına bir havlu/kağıt havlu koyarsan nemi engelleyip daha güzel demlenmesini sağlayabilirsin.

? samkıro 10.06.2014 04:49 8

Mayıs 2014 - Egometre manyağı mal orospu çocukları top 10

Yazık sadece acıyorum. Adam yazmasa bile egometreye tıklıyor. 30 gün 18 bin tık günde 600 tık allah belanı versin ya. 12 saat sözlükte takılsa(so sad) saatte 50 kere tıklamış egometreye.

72 saniyede 1 kez..

? hobilerim zikis yapmak 11.06.2014 00:43 - 11.06.2014 14:56 6

az önce sözlüğün saati geriye mi alındı

eski sunucu sözlükteki yoğunluğu kaldırmıyordu. yenisine geçtik. 15 kişiye kadar kapasitesi var.

? zeratul 10.06.2014 21:41 4

çanakkalede ölenler şehit değildir

mal olma kardeş

? mod kenan 10.06.2014 13:09 3

istanbul'da sözde eylem yapıp toplanarak "bayrağa uzanan eller kırılsın" şeklinde naralar atan milliyetçi güruhun üzerine sadece 2 tane 15 yaşında kürt çocuğu saldığımız vakit göt korkusundan nasıl da enik gibi dağılacaklarını

izlemeyi çok isterdim doğrusu. bunu her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim; 10 tane kürt çocuğu 10,000 tane türk milliyetçisini yok eder.

? esmer alman 10.06.2014 02:53 2

yapılacak ilk kürdistan türkiye maçı

nükleer santrali de kaybedenin tarafına yaparız

? kenan seranoglu 10.06.2014 23:38 2

duşumu aldım hazırlandım ve sigaramı içip siktir olup gidiyorum

https://i.imgur.com/40ZRNSn.jpg

attaboy'ün saatten aşağıya konulması tamamen bilinçli bir şekilde yapılmış bir eylem. Ne günleri gördük Atam, sen olmayınca kanadımız kırık.

? samkıro 10.06.2014 14:36 2

duşumu aldım hazırlandım ve sigaramı içip siktir olup gidiyorum

@ebenin ami ali sami: senin anneni sikecegim

? lokman 10.06.2014 10:51 2

duşumu aldım hazırlandım ve sigaramı içip siktir olup gidiyorum

insallah yolda trafik terorune kurban edilirsin

? ebenin ami ali sami 10.06.2014 10:48 2

bilin bakalim ne yaliyorum

kimse ANANIN AMINI dememiş yazık değerlerimizi kaybediyoruz

? arif susam sokağı 10.06.2014 07:49 2

yarrağı yedimin resmi

gördüğüm en kötü alevi şakasıydı

? gerilla vol 2 10.06.2014 05:13 2

askeri bölgede bayrak indirilmesi ne demek biliyor musunuz? gerekirse ananızın gardrobuna saklanır babanıza tecavüz ederiz demek

ben ortadoğulu olsam köpek gibi korkardım kürt hareketinden. hiç belli olmaz siz işteyken karınıza çelik kapıyı balyoz yumruğuyla kırmış bir aziz ölümüne tecavüz ediyor olabilir. türg pederinizin boynuna çarşaf hasbelkader dolanmış olabilir ve pederiniz ranzadan düşüp boynunu kırmış olabilir. ananız duştayken hacı şakire basıp sakat ve hamile kalabilir. veya dikkatsiz(!) bir kürd sürücü yanlışlıkla cipini üzerinize sürüp sizi öldürebilir. hayatta ihtimal çok.

? gerilla vol 2 10.06.2014 02:24 2

bayrak geçerken hepimizin ayağa kalkması

anan geçerken de benimki ayağa kalkıyor :dddddddddd

? hobilerim zikis yapmak 10.06.2014 20:48 1

babanın sağlıksız beslenmeye başlaması

@zeratul: eli yüzü yamuk ama yemek yapar hergün götünü siktirir, para da kazanır

? hobilerim zikis yapmak 11.06.2014 00:44 1