hayatını sikerim senin
[12:43 AM] biggie entered the room.
[12:43 AM] guest-50304 changed nickname to biggie
[12:43 AM] biggie: s.a
[12:43 AM] neroke: as kardeş
[12:43 AM] biggie: naber kanka
[12:43 AM] neroke: normal
[12:43 AM] neroke: sen?
[12:43 AM] biggie: standart
[12:44 AM] neroke: standard olacak o siktir git piç banlıyorum
biggie was banned by neroke
[12:44 AM] biggie left the room.
@catcatcat: ananı mı?
hem sanki sen değil misin aptal oç. orgsozluk ailesi olarak evin istenmeyen çocuğu olsa dahi gördüğün gibi o da bu platformun bi üyesi. yani bi nevi arkadaşın. şimdi ignore ananın amı
bu arada benlerim kadar kafana taş düşsün mahuru. ölüm tarihin netleştiğinde lütfen haberdar et. götüne o pamuğu tıkayarak son kez arkadaşlık görevimi yapmak istiyorum. hem belki millet görmeden bi kere sikerim o pis götünü de.. yok lan tekrar düşündüm de midem almadı. olum senin cünüp bedenini toprak bile kabul etmeyecek. ah ne yazık mahuru.
@lee loo: tekrar okursan ciddi yanetkisi yok dedim. yoksa yanetkisiz ilaç diye bir şey yok.
her lafını göd edmeme rağmen niye hala ciyak ciyak ötüyorsun ananı king kong mu sikti?
@gravity100: www.ananin.ami
sabahki içtiğim içkinin zevkini akşam duymam. çünkü ben şef garsonken arkadaşlar gelirler, işaret ederlerdi saat yedi olduğunda. iki tane meyhane vardı. söylerdim, birine giderlerdi. bir şişe ondan bir şişe benden. içer, 11.30 gibi smokini giyer servise başlardım. akşam pek nadir içerdim. patron olduktan sonra da böyle devam ettim. akşam da mesela siz geldiniz, bir duble içerim. çok zevk almam ama. sonra akşam içmemenin iyi bir tarafı var. akşam eve ayık gidersin; hanım der ki ne güzel beyim var, içmeden gelmiş.
madem boyle seylere meyilin var git adam gibi bali cek, tiner cek, uyusturucu kullan. ritalin nedir malin evladi. eczanede satilan bir sey seni ne kadar ucurabilir. salak orospu cocuklari gelmisler burda yok ritalin yok vitamin yok yuri gagarin ananin ami. mal herif. gitmis bakirkoy ssk nin onunden bos ilac kutularini toplamis burda resimlerini koyuyor. ne yapalim anasi sikik, uuuuu cok asi ve kuul mu diyelim. anlamadim ki. mal, karton kutu toplayip satarak gecimini saglayan bir mal oldugunu dusunuyorum. yani o kutularin ici bence bos. bir hastanenin coplugunu bos kutu umuduyla karistirirken onlari buldun ve resmini cektin.
beni zorladı. yoksa hiç bi ortak yönüm yok :'| pişmanımm