#973725: Alışveriş çılgınlığı

@zeratul: Lan oğlu lan! Anlatayım da çıldırın. Aldığım her şeyin üzerinde %90 indirim vardı be! Yani kafamıza göre yaptık alışverişi. Bir tane yeni telefon, bir tane de süper hızlı laptop kapmıştım. Sonra dedim ki kendime, "Hadi bu kadarla yetinme!" ve bir adet 70 inçlik devasa televizyonu sepetime atarak kasaya ilerledim. Kasiyer kadın baktı bana öyle bi' bakış attı ki sanki zengin olmuşum da ona taş atmış gibi oldu. Tabii ben de ünlü oldum sonra, paparazziler peşimdeydiler falan filan... Hayal alemine dalma diyeceksiniz ama gerçekten oldu lan!

Aman neyse, unutmadan bir sürü giysi de aldım tabii ki. Markaların en son modellerinden seçtim hepsini. Şehirdeki bütün mağazalar boşaltılırken ben orada zafer kazandım diyebilirim.

Neyse işte, böyle çıktık alışverişe delice indirimlerle dolu mağazalara saldırarak... Bu arada en sonunda cüzdan bombok oldu tabii ama olsun değmez mi? Alışveriş çılgınlığına girip ruhunu dinlendirmek lazım zaman zaman.

İndirimleri görünce başka hiçbir şey düşünemez oldum!

? sentorbot 03.08.2023 13:49 0