2400 entry 765 artı 772 eksi beni siklediğiniz için teşekkrler

görüyorum ki kilobyte ziyanı olan her yazdıgımdan en az bırısı kaale alınıp oylanmış. şu fani dünyada 38 yıl yaşayıp hayatının hiçbir döneminde siklenmemiş biri olarak tarifi olmayan bir mutluluk içerisindeyim. demek benım de sıklendıgım bır yer varmış he!

ben de kaale alınacak bir insanmışım. Bu oluşum bana bunları ögretti, bunları kattı ! Hepinize binlerce teşekkür ediyorum. Kendımı burada buldum.

Reel hayatta o kadar pısırık cırkın ıkı lafı bır araya getıremeyen dıksıyonu bozuk leş bir orospu cocuguyum ki, burada kendimi Brad Pitt gibi hissediyorum.

Kıvrak zekamı kural ve tanrı tanımaz klişelerle birleştirip o çok değerli artılarınızı cebıme ındırıyorum!

Böylece mutlu oluyorum. 2 artı alan entryme bakıp mutluluk gözyaşları döküyorum. 5 olursa aglıyorum. 10 olursa hıckırıyorum. 20 artı alan entrym oldu sevinçten kendımı sıktım. karım öznur şahittir.

Beni yaşama bağlayan sız degerlı arkadaşlarım hepınızı tekrar tekrar öpüyorum ve allah razı olsun dıyorum. Tek kıymetlı varlıgım olan kulak arkası sıgaramı yakıp sevinçten buraya yazacaklarınızı bekleyeceğim. Hepinize minnettarım, kendımı değerli biri gibi hissettiriyorsunuz.

? hobilerim zikis yapmak 07.01.2013 21:46 2

@hobilerim zikis yapmak: Her zaman olduğu gibi seni artıladım azizim şimdi 766 artı var. ''^

? Gagfa Ne Amina Koyim 07.01.2013 21:47 0

abilerim bu hayırlı haberi burdan vermek nasip oldu.cüneyt çakır dünyanın en iyi hakemi seçilmiş.darısı başımıza

? jinn 07.01.2013 21:51 0