bugün Suriye bir (keşif) uçağımızı düşürdü ve bunun bir yanlışlık olduğunu söyledi. Külliyen yalan olduğu besbelli bir şey ve oyuna getirilmek isteniyoruz. Lütfen uyanın(!) ve etrafınıza bakın!
Uzun ama lütfen okuyun! Artık uyanma zamanı!!
Ne yapmak isteniyor?
Öncelikle Suriye'nin neyine güvenip bu harekete kalkıştığını inceleyelim.
Suriye'yi İsrail mi Karıştırıyor?
Bir haber: "Suriye'de geçtiğimiz cuma günü Dara kentinde başlayan gösterilerde ölü sayısı 15'e yükselirken, halkı isyana çağıran SMS'lerin çoğunun İsrail çıkışlı olduğu tespit edildi. Suriye resmi haber ajansı SANA, ülkede aktif olan yaklaşık 1 milyon cep telefonuna kısa mesajlar gönderilerek, 'halka kutsal mekanlarda eylem yapılması' çağrısında bulunulduğunu belirtti. Haberde, SMS'lerin bir kısmının İsrail'den olmak üzere tamamının ülke dışından gönderildiği vurgulandı. Dara'da önceki gece çıkan çatışmada 6 kişinin ölmesinin ardından mesajların yoğunlaştığı öne sürüldü..." [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Bu ve bunun gibi birçok haber medyaya yansıdı zaten.
Buradan anlaşılıyor ki, Suriye'nin karıştırılmasının ardında, İsrail -dolayısı ile ABD- var.
---
Bu proje, Amerika’nın bir projesidir.
Amerika, İsrail ve İngiltere’nin bölgedeki büyük planının bir parçası da; Türkiye’nin, Orta Doğu’daki yükselen prestijini tersine çevirmektir. Bunun için de Türkiye’nin Suriye’ye müdahale etmesi için uğraşmaktadırlar.
Türkiye çok dikkatli olmak zorundadır. Türkiye’nin Arap halkları nezdindeki olumlu imajı maalesef ciddi anlamda ters dönmeye başlamıştır.
İngiliz basını, örneğin The Guardian Gazetesi ve The Times Gazetesi, Türk Hükümeti’nin Suriye ile ilgili tutumundan dolayı Hükümete övgüler yağdırmaktadırlar. “Bizim yapamadığımızı helal olsun Türk Hükümeti yapmaktadır” diyerek bize gaz vermektedirler. Lawrence'in torunlarının övgülerine bir bakın: ([Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız])
Türkiye’nin, Suriye’ye ufacık bir birlik dahi göndermesi, bütün Arap âleminde edinilmiş olan itibarı kaybetme anlamına gelecektir. Bunu kim istemektedir? Bunu isteyenler; İsrail, Amerika, İngiltere ve Vatikandır. Yarın öbür gün Suriye de; Türkiye’de “Kürt problemi var” diyerek iç işlerimize müdahalede bulunmasını yine en çok Amerika, İngiltere ve İsrail isteyecektir. Tabiî ki gizli düşman Almanya da bunu en çok isteyenler arasındadır.
Şeytan ayrıntıda gizlidir. ABD Dışişleri Bakanı Hillary Rodham Clinton ne dedi: “Türk ordusu ile Suriye ordusunun karşı karşıya gelmesinden endişeliyiz.” Bak bak bak, içindekini nasıl da söylemiş Hillary.
CIA finanslı Angelina Jolie nasıl da koştu Türkiye- Suriye sınırına. Elma şekeri ile kandıracak ya Türkiye’yi…
İki ülkeyi karşı karşıya getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Türk ordusu: “Biz Müslüman kardeşlerimize silah doğrultmayız!” dedikçe birileri kuduruyor.
Türkiye, Suriye oyununa getirilmek isteniyor. Suriye ile Türkiye çarpıştırılarak bir taşla iki kuş vurulmak isteniyor. Kısacası geçmişte ABD’nin üstlendiği rol Türkiye’ye yıkılmaya çalışılıyor. Elbette böyle düşünen bir Suriye PKK’yı daha fazla destekliyor. Başka bir tabirle Suriye’de de Libya modeli modifiye edilerek uygulanmaya çalışılıyor. Ancak Türkiye üzerine hesaplar sadece Suriye konusunda değil, İran konusunda da işliyor. Eğer İran, Türkiye tarafından durdurulabilirse, hem askeri ve iktisadi yönlerden zayıflayan Türkiye ehlileşmiş olacak, hem de İran gibi bir dertten düşük maliyetlerle kurtulunmuş olunacak.
BİZİM SURİYE SORUNUMUZ YOK! AKILLARI SIRA, İKİ ÜLKEYİ SAVAŞTIRIP, KÜRT KARTIYLA TÜRKİYE’DE DE İÇ SAVAŞI, AYAKLANMAYI TETİKLEYECEKLER. BİZİM ŞU ANDA IRAK’IN KUZEYİ İLE CİDDİ SORUNUMUZ VAR. ÖNCELİKLER BELLİ. ERMENİSTANLA AÇILIM YAPANLAR, ERMENİSTAN SORUNUMUZU GÖRMÜŞLERDİR HERHALDE. HEDEF SAPTIRMAYIN.
HAÇLI VE SİYONİSTLERE VE ONLARIN DAYATMALARINA TÜRKİYE HAYIR DEMELİ.
Edit: @ Özkan yöneticimizin bir mesajında eklediği görseli de eklemek istedim daha açıklayıcı olması niyetiyle.
http://www.frmtr.com/turkiyeye-sahip-cik/4666581-suriye-analizi-ve-ucak-...