Jelibon orospusuna bak BANLATICAKMIS :D.dd
Anca banlatirsin ama banlatman sefil oldugun gercegini degistirmiyor kalitesiz orospu. Siktir git banlat olan 10 yazari sonra da zeratul la birbirinize actiginiz basliklarda komiklik yapar gulersiniz.
sanal ile gercek hayati nasil ayiramaz bir insan? Maymun bile muz la kivi nin arasindaki farki cozebiliyorken, anlamis degilim. Bazilarinda maymun zekasi bile yok.
@jelibon: benimde ufak çapta bir ejderham var balkonda besliyorum allahınızı seviyorsanız şu salak orospuya bakın aşevleri önünde yemek kovalayan duş almak için şu sokak kızını dahi sikmeyi göze alan mültecinin her dediğine inanıyor. 1 tl tuvalet parası vermemek için kuzenini parkın içine sıçırtan varoş birisine göre üstünden geçen çapulculara yine farklı anlamlar yüklemişsin.
SON UYARISIYMIŞ :D :D :D :D BANLATACAKMIŞ :D :D :D :D
Cumhur ittifaki
Lokman
Dogukan
Zeratul
Neroke
Apo
Jeliboc
Biggie
17
Zulkuf
Millet ittifaki
Cavci
Sentor
Polska
Kotu
Bi tarafta birbirlerinin gotunu yalamaktan bir hal olmus mal orospu evlatlari. Diger yanda hak hukuk bilen, sozlugu ayakta tutan tayfa. Sozlukteki kutuplasma resmi olarak baslamistir. Bundan sonra kimse bizden aman dilemesin.
hanginiz lan bu cem?
https://i.imgur.com/IgHLhyQ.png